Čajový bar
Moderní pojetí čaje
v západní kultuře

Čajový bar » Povídání o čaji » Příprava koktejlu Leprikón s užitím čaje Darjeeling SF 2013 Jungpana

Epizoda 03

Příprava koktejlu Leprikón s užitím čaje Darjeeling SF 2013 Jungpana

24. 3. 2014 | Povídání o čaji | Jiří Boháč


  • Sdílet na Facebooku
  • Sdílet na Twitteru

Další články z rubriky

  • Ukázka několika druhů zeleného čaje a jejich doporučená příprava
  • Příprava koktejlu Pú-éra věnovaný medvídkovi Pú a čaji Pu-er
  • Krátký výlet do města Pu-Er čínské provincie Yunnan
  • Ochutnávka čerstvé sklizně z oblasti Terai - Marionbarie FF 2014
  • Důležitost vhodně zvolené vody pro přípravu čaje
  • Čaj v gastronomii
  • Čajový komix
  • Povídání o čaji
  • Recepty
  • Reportáže z akcí
  • Slovníček
  • O mně
  • Kontakt

Čajový bar tak slouží jako minimalistická podoba místa čajového
setkání přizpůsobeného potřebám a požadavkům západního člověka.

Copyright © 2011 Jiří Boháč. Všechna práva vyhrazena.